Stimați colegi, Dragi prieteni,

Societatea Română de Obstetrică și Ginecologie are onoarea de a vă invita alături de profesioniștii din domeniu la Cel de-Al 13-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie din România, care va avea loc în perioada 21-23 Noiembrie 2024, la Hotel Crowne Plaza București.

Manifestare cu o bogată tradiție în lumea medicală – congresul este cunoscut și recunoscut ca fiind un eveniment de pionierat al activității medicale, de cercetare și de inovare în ginecologia românească. Întreaga manifestare încurajează colaborarea multidisciplinară și stabilirea relațiilor profesionale bazate pe pasiuni și preocupări comune.

Cele 4 săli de conferință vor oferi spațiul ideal pentru susținerea unor sesiuni dedicate, unde participanții și lectorii să se lanseze în discuții constructive care să contribuie la dezvoltarea profesională și practica medicală a tuturor celor prezenți.

Nu în ultimul rând, atmosfera colegială și dorința de a împărtăși informații de actualitate constituie prilejul ideal pentru a reînnoi legătura dintre practicieni și industrie.

Sperăm să ne revedem în număr cât mai mare la București în 2024!

Cu deosebit respect,

Președinți Congres

Prof. Dr. Radu Vlădăreanu
Prof. Dr. Daniel Mureșan

INFORMATII GENERALE

ÎNREGISTRARE

TRIMITERE REZUMATE


ORGANIZATOR LOGISTIC:
PROEVENTS & CONFERENCE
                 

Alina Hanuschi: +40 752 168 817
alina.hanuschi@pproevents.com

Adriana Bârsan: +40 752 168 810 
adriana.barsan@pproevents.com

© Copyright PRO EVENTS & CONFERENCE SRL 2024