ÎNREGISTRAREPricing Table
Taxe de înregistrare
Preț (RON)
Medici specialiști/primari
100
Medici rezidenți
Gratuit
Studenți
Gratuit


Pricing Table
Pricing Table
*Prețurile afișate includ TVA.
*Taxele de înregistrare includ programul social.

Contactați Organizatorul Logistic: claudia.ionescu@palomatours.com || +40 771 316 675Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PRO EVENTS & CONFERENCE colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în interesul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specialitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea manifestării medicale (spre ex: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice, coduri de acces în platformă pentru urmărirea on-line a manifestării, etc)

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumentul de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar plățile se realizează numai in interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referitoare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@pproevents.com


LOGISTIC ORGANIZER:
PALOMA TOURS &             PROEVENTS & CONFERENCE

© Copyright PRO EVENTS & CONFERENCE SRL 2024