Stimați colegi,

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România vă invită să luați parte la Congresul Național de Oncologie, evenimentul de referință din România dedicat managementului afecțiunilor oncologice care în mod tradițional se va desfășura și în acest an în Poiana Brașov. Congresul se va desfășura în perioada 12 – 14 Octombrie 2023 în format hibrid – fizic la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov (Str. Valea Dragă Nr. 2), dar și on-line.

Congresul Național de Oncologie se va bucura și anul acesta de participarea unor importanți lideri de opinie din domeniu, atât de la nivel național, cât și internațional, va facilita dezbateri cu oncologi renumiți și va oferi informații despre cele mai recente practici și cercetări în domeniul oncologiei și informații cu privire la protocoalele naționale și internaționale actuale, oferind tuturor participanților acces la schimbul de idei și experiențe din cadrul prezentărilor, dezbaterilor, simpozioanelor și cursurilor organizate. Nu în ultimul rând, evenimentul se anunță ca fiind un bun prilej pentru reînnoirea relațiilor dintre practicieni și industrie.

 

Sperăm ca prin programul său generos, evenimentul științific de anul acesta să capteze interesul atât al colegilor experimentați, cât și al celor tineri, aflați la început de drum în cariera oncologică.

 

Președinte SNOMR
Conf. Abil. Dr. Dana Lucia Stănculeanu

Informații Taxe Participare

Citește mai mult

Înregistrare Congres

Citește mai mult

Devino Membru SNOMR

Citește mai mult

ORGANIZATOR
PRO EVENTS & CONFERENCE

Soldat Gheorghe Matac, Nr. 31, Sector 2, București

Carmen Tufiș – 0752.168.807


© Copyright PRO EVENTS & CONFERENCE SRL