înregistrările s-au încheiat! 

vă mulțumim!
Înregistrare Sesiunea Specială Esmo-SNOMR - Mese Rotunde - MANAGEMENT OF NOVEL TREATMENTS TOXICITIES

Chair: Dr. Radu VIDRA, Co-chair: Prof. Lazar POPOVIC


MASA ROTUNDĂ 1: TOXICITY OF IO + TARGETED AGENTS
                  LECTOR: DR. ALICE INDINIMASA ROTUNDĂ 2MANAGEMENT OF TOXICITY IN FRAIL PATIENTS
                  LECTOR: DR. BENEDETTA PELLEGRINOMASA ROTUNDĂ 3MANAGEMENT OF TOXICITY RELATED TO IMMUNE-CHECKPOINT INHIBITORS IN ELDERLY PATIENTS
                  LECTOR: DR. ALBERTO CUNQUERO TOMAS

Înregistrare Masa Rotundă 3


Plata taxelor de Înregistrare

Plata taxelor de participare se poate face folosind una din următoarele metode:

  • prin transfer bancar în contul:
    • IBAN: RO10 INGB 5025 9999 1168 4652
    • Beneficiar: SC PRO EVENTS & CONFERENCE SRL  (RO17149202, J40/14064/2007)

    • Numele băncii: ING România

După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă Înregistrați și online.

Taxa achitată nu se returnează!


Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PRO EVENTS & CONFERENCE colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în intersul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea manifestării medicale (spre ex: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice, coduri de acces în platformă pentru urmărirea on-line a manifestării, etc)

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumentul de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referioare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@pproevents.com


ORGANIZATOR
PRO EVENTS & CONFERENCE

Soldat Gheorghe Matac, Nr. 31, Sector 2, București

Carmen Tufiș – 0752.168.807


© Copyright PRO EVENTS & CONFERENCE SRL