program

Vă rugăm să dați click, mai jos, pentru a vizualiza, atât programul scurt al congresului, cât și pe cel detaliat.

Notă: Pentru a parcurge ușor programul, puteți face click pe titlurile menționate, în cel scurt, și veți fi automat redirecționați la programul detaliat corespunzător.


INFORMAȚII CREDITARE EVENIMENT

Congresul va fi creditat de către CMR (Colegiul Medicilor din România) și de către OAMGMAMR (Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România).

Pentru acordarea creditelor CMR/OAMGMAMR participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Pentru medicii participanți LIVE – să fie prezenți în sălile de congres minim 75% din durata totală a manifestării.
  • Pentru medicii participanți On-Line – să se logheze în platformă minim 75% din durata totală a manifestării. Platforma va cuantifica numărul de minute de prezență în vederea acordării certificatului de participare/creditelor EMC.
  • Pentru asistenții medicali participanți LIVE – să fie prezenți în sălile de congres minim 75% din durata totală a manifestării și să semneze zilnic foile de prezență care vor fi disponibile la Secretariatul Congresului.
  • Pentru asistenții medicali participanți On-Line – să se logheze în platformă minim 75% din durata totală a manifestării. Platforma va cuantifica numărul de minute de prezență în vederea acordării certificatului de participare/creditelor OAMGAMR.
  • Pentru medicii și asistenții medicali participanți On-Line – logarea se va face pe bază de user și parolă care se vor genera și transmite automat fiecărui participant cu 24 de ore înainte de începerea Congresului. Fiecare participant trebuie să se logheze utilizând contul personal, astfel încât să se poată face către CMR/OAMGMAMR dovada participării și timpul total petrecut în platformă. (logarea mai multor persoane pe un singur cont va duce la apariția unui singur participant (titularul contului) pe listele către CMR/OAMGMAMR.

ORGANIZATOR
PRO EVENTS & CONFERENCE

Soldat Gheorghe Matac, Nr. 31, Sector 2, București

Carmen Tufiș – 0752.168.807


© Copyright PRO EVENTS & CONFERENCE SRL