INFORMAȚII UTILE


Limbile oficiale: Română și Engleză

Secretariat: Secretariatul va fi amplasat în cadrul Centrului de Agrement din Poiana Brașov și va funcționa după următorul program:

  • Joi, 12 Octombrie: 09:00 – 20:00
  • Vineri, 13 Octombrie: 09:00 – 20:00
  • Sâmbătă, 14 Octombrie: 09:00 – 20:00

Certificatul de Participare: Diplomele se vor elibera online după completareaformularului de feedback ce se va trimite pe e-mail în maxim 3 săptămâni de la finalizarea manifestării.

Ecuson: Se eliberează la Secretariat pentru toți participanții înscriși lamanifestare cu prezență fizică. Accesul în sălile de lucrări se va face strict în baza ecusonului eliberat la Secretariat.

Mesele de prânz: Prânzul va fi organizat în zilele de joi, vineri și sâmbătă la parterul Centrului de Agrement din Poiana Brașov. Accesul la mesele de prânz se va face pe baza brățării, pe care participanții o vor primi la Secretariat odată cu eliberarea ecusonului. Participanții sunt rugați să poarte brățara pe toată durata desfășurării Congresului. Pentru însoțitorii participanților, dacă aceștia nu sunt la rândul lor participanți înscriși la congres, nu se asigură mesele de prânz.

Cazări și Cine: Biroul pentru Cazări și Vouchere pentru cine va fi amplasat în cadrul Centrului de Agrement din Poiana Brașov. 

Persoană de contact: Corina Olteanu, tel. 0723.810.215.

Cinele de joi, vineri și sâmbătă vor fi organizate în cadrul Hotelului Sport, AnaHotels – Poiana Brașov.

Participarea la cinele de joi, vineri și sâmbătă se va face în baza voucherelor care se pot achiziționa de la Biroul pentru Cazări și Vouchere. Contravaloarea unei cine este de 70 lei/persoană. Este permis accesul însoțitotilor la cinele de joi, vineri și sâmbătă. Voucherele se pot achiziționa de la Biroul pentru Cazări și Vouchere. 

Accesul minorilor sub 15 ani la cinele de joi, vineri și sâmbătă nu este permis.

În atenția participanților: Comitetul de Organizare și Proevents & Conference (organizator logistic) nu își asumă responsabilitatea pentru deteriorări sau distrugeri, de orice natură, datorate participanților sau însoțitorilor acestora și nici pentru pierderi sau deteriorări ale bagajelor sau ale altor bunuri personale ale participanților. 

Proevents & Conference nu își asumă responsabilitatea pentru conexiunea la internet, dispozitivele personale sau orice alte situații/condiții referitoare la conectarea defectuoasă a fiecărui participant la platformă. 

Bunuri pierdute: Pentru a raporta pierderea unui bun, vă rugăm să vă prezentați la Secretariatul Congresului.

Telefoane mobile: Vă rugăm ca telefoanele mobile să fie pe modul Silențios, în timp ce participați la Sesiunile Științifice.

Fumatul: Fumatul este permis, doar afară, în zonele special amenajate.

Alegeri pentru noul Consiliu Director: Alegerile se vor organiza în cursul zilei de vineri, 13 Octombrie. Buletinele de vot pot fi ridicate de la Secretariatul Congresului.


CONTACT

Persoană de contact SNOMR:
Ileana PEȘTE – Asistent SNOMR – 0731.999.070, ileana.peste@snomr.ro

Persoană de contact companie organizatoare:
Carmen TUFIȘ – 0752.168.807, carmen.tufis@pproevents.com

Pentru cazare și informații legate de cazare vă puteți adresa agenției:
13TRAVEL STAR LIGHT
Corina OLTEANU – 0723.810.215, corina.olteanu@13travel.roTERMENE LIMITĂ

Data limită de trimitere a rezumatelor (lucrări de cercetare, studii de caz, prezentări pentru sesiunea rezidentului, postere): 10 Septembrie 2023.

După analizarea rezumatelor, pentru fiecare sesiune în parte vor fi selectate 10 lucrări care vor fi prezentate.

Ultima dată disponibilă pentru înregistrare cu taxă redusă: 15 Septembrie 2023

Ultima dată disponibilă pentru înregistrare: 11 Octombrie 2023


ORGANIZATOR
PRO EVENTS & CONFERENCE

Soldat Gheorghe Matac, Nr. 31, Sector 2, București

Carmen Tufiș – 0752.168.807


© Copyright PRO EVENTS & CONFERENCE SRL